A Bánki tavi jazzfesztiválok legjava

Best of Louis Armstrong Jazzfesztivál 2004-2009 DVDMinden évben a Bánki tó víziszinpadán kerül megrendezésre a Lois Armstrong nevével fémjelzett jazzfesztivál.

Az elmúlt öt év legjobb pillanatai eleveníti fel az a DVD, amely megrendelhető a jazzfesztival.hu honlapon keresztül.

A magyar jazz kedvelő közönség számára a fenti honlap nem csak a DVD megrendelés lehetőségét rejti, hanem idén várható még pár meglepetés is az oldalla, illetve a fesztivállal kapcsolatban!

 
Ajándékutalvány a Tó Wellness Hotelben

Tó Wellness HotelLepje meg szeretteit a Tó Wellness Hotel ajándékutalványaival!

Az utalványok több csomagajánlatban is kaphatóak, így biztosan ki tudja választani a síját ízlésének megfelelőt.

További információkat itt talál: http://www.towellnesshotel.hu/giftcard 

 
Jazz és wellness

A Tó Wellness Hotel Jazz kávézójaJazz és wellness. Első hallásra egymástól távol álló két életérzés. De miért is ne lehetne a kettőt egy helyen megélni?

A Tó Wellness Hotel a Nógrád-megyei Bánkon széles körű wellness szolgáltatásokkal kényezteti vendégeit. És a szálloda az egyik házigazdája az évről-évre megrendezésre kerülő Louis Armstrong Jazzfesztiválnak is. Emellett a szálloda kávézójában egyedi jazz relikviákban gyönyörködhetnek az érdeklődök, miközben az Étterem és a Kávézó hangszóróiból különböző korszakok jazzdalai szólnak. A szálloda kertjében található Györfi Lajos szobrászművész életnagyságú Louis Armstrong szobra is.

Ugye máris nem olyan nehéz elképzelni, hogy a jazz és a wellness egy helyen találkozhat?

 
Louis Armstrong Tribute CD - Hot Jazz Band
Hot Jazz Band - Celebration with Louis ArmstrongA Tó Wellness Hotel  támogatásával december 19-én került boltokba a Hot Jazz Band vadonatúj CD-je, mellyel a legendás Louis Armstrong zsenialitásának adóznak. A CD-n 16 klasszikus Armstrong dal hallható a Hot Jazz Band újrafogalmazásában. A lemez megvásárolható a nagyobb zeneműboltokban.